Anmäl dig till vårens workshops

.

Vårens datum för öppna workshops finns nu i en kalender på hemsidan. Tre steg kan man gå om man vill fördjupa sig i att gjuta på egen hand: Betong 1, Betong 2 och Betong 3. Jag startar också Tema-kvällar, på onsdagar, då träffas vi och gjuter något specifikt. Första tema-kvällen blir den 25 mars och då tänker jag att vi gjuter krukor i hypertufa (en betong med torv i) – som ger krukan en vintage-look, dvs ser gammal och nött ut. Väldigt fint att plantera till exempel taklökar i sådana krukor.
Om du planerar att komma på en workshop – boka så snart du kan för söndagarna fylls upp ganska kvickt. Tänk på att om ni är en grupp på minst fem personer då kan ni boka andra dagar och bestämma själva vilket innehåll ni vill ha.

Hoppas vi hörs! / Åsa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.