Betong-Workshops – i Onsala utanför Kungsbacka

Fler bilder
& inspiration
på Facebook!

Kom och gjut med mig i Betongverkstan!  Prova på i glada vänners sällskap eller lär dig mer grundligt. Jag vill att många ska testa hur kul det är att skapa i betong. Inte är det  svårt heller när man har material, tillbehör och formar på plats. Med tips & tricks på vägen guidar jag er till att skapa fina saker – och ha roligt samtidig!.  
Mängder av inspiration & idéer får du i min trädgård och verkstad som är fylld av betongalster.  

Tillsammans – workshop för kompisgäng, kollegor, familjer, etc.  
Bubbel, Babbel & Betong – Afterwork med kollegor, kompisgäng eller möhippor

Betong 1  –  grunderna – tekniker & formar – tips & tricks
Betong 2  –  mer avancerade & större alster inkl mönster/dekorationer, armering & efterbehandling + flera av åh!s egendesignade formar
Betong 3  –  jobba med ditt egna projekt  – med mig som handledare

Mobil prova-på-workshop – jag kommer till er och tar med det som behövs.
Passar både för privatpersoner & företag / konferenser.

Betong 1 – grundkurs
Vi går igenom grunderna att gjuta i betong, olika tekniker och olika typer av formar. Du får massor av tips & tricks för att skapa fina saker – och lär dig att hitta/se möjliga formar hemma eller på loppis. 
Du får gjuta fyra alster t.ex en skål/fat, krukor, ljusstakar/lyktor/marschallhållare och några små dekorationer brukar det oxå hinnas med.Två träffar: lördag kl 13-18  +  kl 19-21 måndagkväll för att ta ur formarna och göra slutfinish + måla lite om man önskar .
Antal: 5-6 deltagare
Pris: 1090 kr.  Material, formar och fika ingår.


Betong 2fortsättning – Nu kan ni grunderna att gjuta i betong och hur man tänker när det gäller formar. Då går vi vidare till mer tidskrävande alster: göra mönster/dekorera/gjuta in, gjuta med svart betong, armera och ytbehandla.

Ni kan till exempel gjuta en mindre bordsskiva med armering eller gjuta större krukor. Du får även hyr-låna några av mina specialformar (siffror, hjärtan, stjärnor, dalahästar). Du får ta med egna formar om du vill eller låna mina vanliga workshopsformar.

Två tillfällen: lördag el söndag kl 13 – 18:30 och kl 19-21 för urtag och efterbehandling 2 dagar senare.

Datum:  anmäl intresse
Antal: 3-4 deltagare

Pris: 1290 kr + ev. extra material & formar
En säck betong och fika ingår!

Betong 3förverkliga ditt eget projekt med handledning

Du jobbar med ditt egna projekt i min verkstad tillsammans med mig.  Du kan konstruera/bygga en egen form hemma eller låna formar om et finns i Skaparverkstan. Konsultation angående formar ingår (per telefon eller på plats i samband med bokning.) Exempel på projekt kan vara ett utekök eller en idé du gått och klurat på!

Minimum fyra timmar och två deltagare.

Datum: bokas efter förfrågan, även vardagar

Pris: 1490 kr (för fyra timmar/person) + kostnad för betong och extra material. Extra tid går att boka om det behövs.

Tillsammansen kul aktivitet för kompisgäng

Gör något kul och inspirerande tillsammans med dina vänner, familj, kollegor, födelsedagsbarn eller möhippegänget. Beroende på hur många ni är och hur mycket tid ni vill lägga syr jag ihop ett program som passar din grupp. För större gäng (8-12 pers) brukar det passa bäst med “prova-på” och mindre gäng på 5-7 pers kan välja att göra fler alster och ha mer valfrihet och mer info, tips & tricks (typ Betong Ett). Ni kan också välja att byta fika mot lunch eller ta med er picknick & bubbel :0)

Datum: Ta kontakt med önskemål om datum och upplägg

Prisexempel:
från 690 kr – 3 timmar – minst 8 & max 12 personer 
från 890 kr – 5 timmar –  minst 6 & max 10 personer
från 1090 kr – 7 timmar – minst 5 & max 7 personer (Betong 1)

Bubbel, Babbel & Betong – en kväll efter jobbet
Ni kommer hit – kanske direkt efter jobbet – får bubbel i glasen och lite smått & gott att äta till. Ni slår er ner i mitt mysiga växthus, eller om det är för varmt, på uteplatsen intill. Det finns tid att strosa runt och njuta i trädgården och prata med vännerna i lugn och ro. Som en afterwork men i en avkopplande miljö. Efter en timme eller två får ni möjlighet att skapa något fint, kanske en kruka eller en dörrstopp, i betong-verkstan. Där är allt förberett och framtaget så du behöver varken smutsa ner dig eller förbereda dig på något sätt. Smidigare kan det inte bli att prova på hur roligt och enkelt det kan vara att gjuta i betong.
Passar för kompisgäng, kollegor, avslutningar, presenter, möhippor etc.
En veckodag efter jobbet brukar vara enklare att få till än en helgdag. Jag är dock flexibel så hör av er med önskemål om datum. Från april till oktober tänker jag i första hand.Pris: Från 550 kr /person (beroende på val av dryck och tillbehör)
Antal: från 5 pers upp till 15

Mobil prova-på-workshop-Där det passar er!

Jag kommer till er och tar med betong, formar och annat material  som behövs för en prova-på-betong-workshop. Efter en kort introduktion till betongens värld får alla gjuta några mindre alster var. Passar både för privatpersoner & företag / konferenser.

Datum och tider efter era önskemål

Pris: Skicka förfrågan eller ring 0703-986088