Betong

Workshops & Event – i Onsala utanför Kungsbacka 

Fler bilder
& inspiration
på Facebook!

Prova på betongkonsten i sällskap med goda vänner & lite bubbel eller anmäl dig till en betongkurs och lär dig allt du behöver för att gjuta på egen hand.  Det är inte svårt när man har material, tillbehör och formar på plats. Med tips & tricks på vägen guidar jag er till att skapa fina saker – och ni har garanterat roligt samtidig! I min trädgård, växthus & skaparverkstad får du mängder av inspiration & idéer och möjligheten att koppla av och bara vara.

Bubbel, Babbel & Betong – Umgås och ha trevligt med kompisar, kollegor eller fira födelsedagsbarnet med bubbel, babbel & betong i mitt växthus & skaparverstad. Upplev hur enkelt det är att gjuta tex en betongkruka utan att ens smutsa ner dig. En eftermiddag efter jobbet eller på helgen.

Tillsammans – workshop för kompisgäng, kollegor, familjer, etc.  

Betong 1  – workshop/grundkurs – tekniker & formar – tips & tricks

Betong 2  – workshop/fortsättningskurs – mer avancerade alster inkl dekorationer, armering & efterbehandling
Betong 3  – workshop – jobba med ditt egna projekt  – med mig som handledare

Mobil prova-på-workshop – jag kommer till er och tar med det som behövs.
Passar både för privatpersoner & företag / konferenser.

Bubbel, Babbel & Betong
Ni kommer hit – kanske direkt efter jobbet – får bubbel i glasen och lite smått & gott att äta till. Ni slår er ner i mitt mysiga växthus, eller om det är för varmt, på uteplatsen intill. Det finns tid att strosa runt och njuta i trädgården och prata med vännerna i lugn och ro. På vintern är växthuset fyllt med fårskinnsfällar, ullplädar, stearinljus och små kaminer för att både temperatur & mysfaktorn ska vara hög. Efter en dryg timme får ni möjlighet att skapa något fint, (ett tema som ni bestämt innan), i min skaparverkstad. Allt är förberett så du behöver inte ens smutsa ner dig. Enklare kan det inte bli att prova på att gjuta i betong. Passar perfekt för kompisgäng, kollegor, födelsedagsbarn, avslutningar, möhippor etc.
Passar en eftermiddag/kväll efter jobbet (2,5 tim) eller på helgen. Ta kontakt för bokning.
Pris: 590 kr /person vardagar, 690 kr/ person lör & sön
Antal: från 5 pers upp till 10
 

Tillsammansen kul aktivitet för kompisgäng 

Gör något kul och inspirerande tillsammans med dina vänner, familj, kollegor, födelsedagsbarn eller möhippegänget. Beroende på hur många ni är, hur många timmar och vad ni vill gjuta gör jag ett förslag på upplägg som passar din grupp. 

Datum: Ta kontakt angående datum och upplägg

Prisexempel:
från 590 kr – 3 timmar –  minst 6 & max 12 personer 
från 890 kr – 5 timmar –  minst 5 & max 10 personer
från 1090 kr – 7 timmar – minst 5 & max 7 personer (Betong 1)

Betong 1 – workshop grundkurs
Vi går igenom grunderna att gjuta i betong, olika tekniker och olika typer av formar. Du får massor av tips & tricks för att skapa fina saker – och lär dig att hitta/se möjliga formar hemma eller på loppis. 
Du får gjuta fyra alster t.ex en skål/fat, krukor, ljusstakar/lyktor/marschallhållare och några små dekorationer brukar det oxå hinnas med. Två träffar: lördag el söndag kl 13-18  +  kl 18-20 måndag- eller tidsdagkväll för att ta ur formarna och göra slutfinish + måla lite om man önskar .
Antal: 5-6 deltagare
Pris: 1090 kr.  Material, formar och fika ingår. 


Betong 2 – workshop – fortsättning – Nu kan ni grunderna att gjuta i betong och hur man tänker när det gäller formar. Då går vi vidare till mer tidskrävande alster: göra mönster/dekorera/gjuta in, gjuta med svart betong, armera och ytbehandla. 

Ni kan till exempel gjuta en mindre bordsskiva med armering eller gjuta större krukor. Du får även låna några av mina specialformar (siffror, hjärtan, stjärnor, dalahästar). Du kan också ta med egna formar om du vill eller låna mina vanliga workshopsformar.

Två tillfällen: lördag el söndag kl 13 – 18:30 och kl 19-21 för urtag och efterbehandling 2 dagar senare.

Datum:  anmäl intresse om datum saknas i kalendern
Antal: 3-4 deltagare

Pris: 1290 kr + ev. extra material & formar
En säck betong och fika ingår!

Betong 3förverkliga ditt eget projekt med handledning 

Du jobbar med ditt egna projekt i min verkstad tillsammans med mig.  Du kan konstruera/bygga en egen form hemma eller låna formar som finns i Skaparverkstan. Konsultation angående formar ingår (per telefon eller på plats i samband med bokning.) Exempel på projekt kan vara ett utekök eller en idé du gått och klurat på!

Datum: bokas efter förfrågan, även vardagar

Pris: 1490 kr/person för fem timmar + kostnad för betong och ev extra material. Tid går att lägga till om det är ett större med tidskrävande projekt.

Mobil prova-på-workshop-Där det passar er! 

Jag kommer till er och tar med betong, formar och annat material  som behövs för en prova-på-betong-workshop. Efter en kort introduktion till betongens värld får alla gjuta några mindre alster var. Passar både för privatpersoner & företag / konferenser.

Datum och tider efter era önskemål

Pris: Skicka förfrågan eller ring 0703-986088