Om åh!

Företagets varför och värderingar

Tillverkning av egendesignade kvalitetsprodukter för hem & trädgård.
Hållbart, tidlöst och handgjort. Tillverkas i en begränsad upplaga. Slow.
Motkraft till slit & släng. Produkter som håller i all evighet och kan stå ute året runt.

Försäljning
Utställning & butik finns i trädgården & växthuset på Sturevägen i Onsala utanför Kungsbacka. Öppet torsdagar kl 15-19 från vårdagjämning till jul. Övriga dagar enl ök. I butiken finns produkter som man kan ta med direkt. I utställningen är det beställningsprodukter. Bord och bänkar går ofta att beställa måttanpassade.

åh! är återförsäljare av LightsOn’s belysningsprodukter. Jag ger råd och inspiration och kunden kan låna hem produkter på prov före beställning.

Jag arrangerar betongkurser / workshops i min Skaparverkstad året runt. Då delar jag med mig av mina kunskaper & erfarenheter – så att alla kan prova hur roligt och kreativt det är att skapa i betong.

Miljö-smart
Det är viktigt för mig med hållbar utveckling och omtanke om vår miljö. All tillverkning sker i Onsala – inget är fraktat från andra sidan jordklotet eller masstillverkat under tvivelaktiga arbetsförhållanden. Frakter av mina produkter upphandlas av företag som klimatkompenserar.

Återbruk går som en röd tråd genom verksamheten. En stor del av materialet i tillverkningen är spillmaterial från andra företag eller inhandlat på Röda korset. Min produkt ”den miljö-smarta krukan” är tillverkad av 80% återvunnet material. Som gjutformar på mina workshops använder vi ofta föremål/material som annars skulle slängas.

Socialt ansvar – ingen kan göra allt men alla kan göra något.. åh! har valt att stödja Vilostrada Foundations fantastiska arbete i Marocko. Just nu är fokus på alla barns rätt till utbildning och en skola för nomadbarn i Sahara.

Att jobba med händerna och ha möjlighet att vara utomhus när vädret tillåter gör gott för kropp & själ. Det var en viktig del i min egen rehabilitering– efter konsekvenserna av en alltför stress-fylld livssituation. Nu kan jag, fem år senare, med glädje erbjuda arbetsträning för personer med nedsatt arbetsförmåga.

Företaget startade i februari 2014. Tre intensiva och roliga år har gått och idéerna och skaparlusten bara växer.

Hoppas du tycker om mina produkter! Välj med hjärtat…

Varma hälsningar

Åsa Holmén