Om åh!

Om åh!

Vad & Varför?

Jag arrangerar workshops & events för att inspirera. För att alla kan behöva små inspirerande pauser för att fylla på sitt energiförråd.  För att man mår bra att skapa med händerna och vistas i en trädgård. För att många på ett enkelt sätt ska få möjligheten att prova hur roligt det är att skapa i betong eller göra andra kreativa aktiviteter tillsammans med vänner.

Miljö

Det är viktigt för mig med hållbar utveckling, omtanke om vår miljö och medmänniskor.  Återbruksdesign är mitt sätt att bidra till en minskad klimatpåverkan. Jag har tagit fram ett eget betongrecept och en speciell tillverkningsmetod och tillverkar krukor av 80% återvunnet material och ytterst lite betong.

Återbruk är en genomgående röd tråd i min verksamhet. Till exempel så är många gjutformar på mina workshops föremål/material som annars skulle slängas.

Socialt ansvar

Att jobba med händerna och ha möjlighet att vara utomhus när vädret tillåter gör gott för kropp & själ. Det var en viktig del i min egen rehabilitering– efter konsekvenserna av en alltför stressfylld livssituation.  Det är en erfarenhet jag gärna förmedlar i olika forum.

Historia

Företaget startade 2014. Nio roliga år har gått och många kilo betong har tagit form i min verkstad. Numer är fokus på workshops.  Jag vill att många ska få möjlighet att skapa egna fina saker med hjälp och inspiration av mig. Det jag tidigare har designat och tillverkat är det nu möjligt att tillverka på olika workshops.

Det finns en tanke & en person bakom det mesta :0) åh! = Åsa Holmén