NYTT SPÄNNANDE ÅR

.

Januari blir INTE en lång mörk & tråkig månad i år:)  Det blir en kickstart på året med massor av workshops och kreativa & inspirerande aktiviteter & möten. Första workshopen är redan avklarad – vi väntar bara på det spännande urtaget imorgon. Flera workshops är bokade i januari – och det ska även gjutas i Spanien & Marocko!                 I samarbete med Victoria Ahlén ordnar jag en workshop 19 +21 januari i Frigiliania (några mil från Malaga) i Spanien. Sedan reser vi till norra Marocko och jag kommer att vara med att starta upp ett hantverkskollektiv i Akerate för byns kvinnor och även träffa skolbarnen i Akerate-skolan. Victoria driver samhällsbyggarprojektet Common Ground som redan gjort stor skillnad för skolan. Rinnande vatten och elektricitet är ordnat och nu får barnen även  skollunch – vilket ger dem mycket bättre förutsättningar för utbildning.  Det ska bli såå spännande och underbart att besöka Akerate och jag hoppas på att både få & ge massor av inspiration. Det marockanska hantverket är underbart vackert!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.